Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay.com PANIKA NA LETU Zrakoplov prizemljen zbog poruke na WC papiru

PANIKA NA LETU Zrakoplov prizemljen zbog poruke na WC papiru

Umjesto u Njemačku, sletio u Tursku

Zrakoplov koji je u petak prometovao iz Indije za Njemačku preusmjeren je zbog prijetnje bombom. Umjesto u Frankfurt, zrakoplov je sletio u zračnu luku u istočnoj Turskoj.

Prijetnja bombom bila je napisana na komadu toaletnog papira, piše Fenix Magazin.

- Zrakoplov indijskog zračnog prijevoznika Vistara, koji je letio iz Mumbaija za Frankfurt, u petak poslijepodne sigurno je sletio u istočnu pokrajinu Erzurum, priopćio je zračni prijevoznik.

- Evakuirano je 237 putnika i 14 članova posade, rekao je ministar prometa Abdulkadir Uraloğlu.

Natpis 'Bomba u zrakoplovu'

Zračni prostor Erzuruma zatvoren je za zračni promet i proglašeno je izvanredno stanje, izvijestila je turska novinska agencija TRT citirajući guvernera Erzuruma Mustafu Ciftcija.

Prema njegovim riječima, putnik je kabinskom osoblju dao komad toalet papira na kojem je pisalo 'bomba u zrakoplovu'.

Do subote ujutro nije bilo dodatnih informacija, poput spola ili dobi putnika, niti rezultata pretraga putnika, prtljage i zrakoplova.

Vaša reakcija na temu