Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay POROŠENKO PUTINU: Pažljivo prouči Miloševićev slučaj iz Haaga, tako ćeš i ti završiti
Rat u Ukrajini Piše: Dalmatinski portal

POROŠENKO PUTINU: Pažljivo prouči Miloševićev slučaj iz Haaga, tako ćeš i ti završiti

'Ja sam u središtu Kijeva, manje od 10 kilometara od mene nalaze se ruske postrojbe'

Bivši ukrajinski predsjednik Petro Porošenko, koji se nalazi u Kijevu, gostovao je u emisiji N1 Studio uživo.

Komentirajući Vladimira Putina, Porošenko je rekao: 'U Ukrajini za njega imamo samo jedan odgovor - bježi iz Ukrajine! Ruske postrojbe, izađite iz Ukrajine! Imamo i jače riječi za to. A znate li gdje je njemu mjesto? U Haagu. On je ratni zločinac. Ne vidim drugo rješenje izlaza iz krize. Moja osobna poruka Putinu je: Pažljivo prouči Miloševićev slučaj jer sjedit ćeš na istoj optuženičkoj klupi'.

- Mislim da se Hrvati još uvijek sjećaju kako je spavati tijekom rata i kako preživjeti. Ja sam u središtu Kijeva, manje od 10 kilometara od mene nalaze se ruske postrojbe. Samo jučer i prekjučer oni su gađali civilne objekte u Kijevu, a danas smo evakuirali iz Buče i Irpina, Gastomila, civile... Ponosan sam što smo samo iz tih mjesta evakuirali više od 8000 građana. Ta su mjesta potpuno uništena, više ne postoje. To je politika Rusije - uništiti sve pred sobom - rekao je Porošenko.

Vaša reakcija na temu