Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot POTRAGA U CRNOJ GORI Još nije pronađen ubojica brata i sestre, mještani žive u strahu

POTRAGA U CRNOJ GORI Još nije pronađen ubojica brata i sestre, mještani žive u strahu

Poslana i upozorenja

Crnogorska policija još uvijek traži za 65-godišnjim A. B. iz Bijelog Polja, koji je osumnjičen da je u petak navečer ubio brata J. M. (60) i sestru M. M. (69). Policija je građane pozvala na oprez te ih upozorila da ne izlaze iz svojih domova i da ne dopuštaju ulazak nepoznatim osobama.

Policija je i prije dvostrukog ubojstva tragala za muškarcem koji je prijavljen zbog krađe puške. Prije ubojstava je navodno skoro cijeli dan proveo u selu Sokolac, gdje je i ubio dvoje ljudi, nakon čega je pobjegao. U domu žrtava je navodno i ručao, a potom se vratio da ih ubije, piše Dnevnik.hr.

Iz Uprave policije su priopćili da su u potragu uključene sve raspoložive snage. Na terenu su policija, interventne jedinice, Antiteroristička jedinica policije, Specijalna jedinica policije, Granična policija, starješine svih Sektora UP koji vode i koordiniraju aktivnosti potrage, dronovi, helikopteri, psi tragači.

U potrazi se koriste termovizijske kamere, a helikopteri MUP-a tijekom dana su nadlijetali nepregledne šume i sela Vraneške doline. Sinoć se u potragu uključio i Odred za posebne namjene, elitna specijalna jedinica Vojske Crne Gore, čiji su pripadnici upućeni na područje gdje se traga za osumnjičenim.

Predsjednik Mjesne zajednice Tomaševo Vesko Gogić rekao je Vijestima da mještani Sokoca, Čokrlija, Barica, Lijeske od petka žive u velikom strahu.

'Ovo je stravičan i nezapamćen zločin ubojstva nedužnih čestitih ljudi, koji su ubojicu ranije nahranili i napojili. On se danima kretao po selima i već deset dana policija nije ništa napravila na njegovom pronalaženju. Dobili smo naredbu da ne izlazimo iz svojih kuća, nitko ne zna ni kako ni do kada. I žrtve zločina su bile zaključane pa ih je upucao kroz prozor, što je nevjerojatno', ispričao je Gogić.

Vaša reakcija na temu