Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay Pronađeno tijelo podoficira Vojske Srbije

Pronađeno tijelo podoficira Vojske Srbije

Nestao je jučer tijekom redovne obuke

Ministarstvo obrane Srbije potvrdilo je da je tijelo podoficira Vojske Srbije pronađeno jutros u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno tijelo Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovne obuke skakanja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

Stariji vodnik Branko Vojvodić, koji je jučer teško ozlijeđen je prevezen je na Vojnomedicinsku akademiju u Beogradu gdje je sinoć operiran. Nakon operacije nalazi se na intenzivnoj njezi.

Zastavnik Mijodrag Tošković rođen je 1980. godine na Cetinju. U profesionalnoj službi u Vojsci Srbije bio je od 2000. godine. Više puta je odlikovan i nagrađivan za rezultate u službi. Bio je oženjen i otac troje djece.

Vaša reakcija na temu