Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay PUTIN: Svaku zemlju koja bi htjela uvesti zonu zabrane letenja nad Ukrajinom smatrat ćemo sudionicom konflikta
Rat u Ukrajini Piše: Dalmatinski portal

PUTIN: Svaku zemlju koja bi htjela uvesti zonu zabrane letenja nad Ukrajinom smatrat ćemo sudionicom konflikta

Rekao da nema planova za proglašenje ratnog stanja u Rusiji

Ruski predsjednik Vladimir Putin danas je rekao da će Moskva 'svaku zemlju koja bi htjela uvesti zonu zabrane letenja nad Ukrajinom smatrati sudionicom konflikta'. Putin se tu referirao na ukrajinske zahtjeve Zapadu i NATO-u da uvede zonu zabranu letenja nad Ukrajinom, koju bi provodili borbeni avioni NATO-a.

U tom bi slučaju gotovo sigurno došlo do zračnih okršaja ruskih i NATO-ovih aviona, odnosno ulaska NATO-a u otvoreni rat s Rusijom. NATO je poručio da takvu opciju uopće ne razmatra.

- Posao uništavanja ukrajinske vojne infrastrukture je gotovo dovršen - rekao je Putin, javlja ruska državna novinska agencija RIA Novosti.

Putin je rekao da nema planova za proglašenje ratnog stanja u Rusiji, dodavši kako se nada da će tako i ostati, javljaju ruske RIA Novosti.

Takav korak mogao bi se poduzeti 'samo u slučaju vanjske agresije i to samo u definiranim područjima vojne aktivnosti', rekao je Putin na sastanku sa stjuardesama Aeroflota, koji je emitiran na državnoj televiziji, javlja Index.

Vaša reakcija na temu