Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Flickr PUTINU NARUŠENO ZDRAVLJE? 'U travnju se liječio od uznapredovalog raka'
Rat u Ukrajini Piše: Dalmatinski portal

PUTINU NARUŠENO ZDRAVLJE? 'U travnju se liječio od uznapredovalog raka'

Američki obavještajci objavili su procjenu

Zdravlje Vladimira Putina predmet je intenzivnog razgovora unutar administracije Joea Bidena, piše Newsweek.

Naime, obavještajci su u svibnju objavili veliku procjenu stanja u Rusiji. U povjerljivom američkom izvješću stoji, piše Newsweek, da se Putin u travnju liječio od uznapredovalog raka. To su ovom mediju potvrdila tri visokorangirana službenika obavještajnih službi koja su vidjela ta izvješća.

Također, američki obavještajci pišu da je u ožujku došlo do pokušaja atentata na Putina.

'Putinov stisak je jak, ali više nije apsolutan', kaže jedan od viših obavještajnih časnika s izravnim pristupom izvješćima. Tvrde da u Kremlju stvari više nisu mirne, prenosi Index.

Sva tri dužnosnika - jedan iz ureda ravnatelja Nacionalne obavještajne službe, jedan umirovljeni viši časnik Zračnih snaga i jedan iz Obrambene obavještajne agencije - upozoravaju da izolacija ruskog čelnika otežava američkoj obavještajnoj službi preciznu procjenu Putinovog statusa i zdravlja.

Vaša reakcija na temu