Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot/Twitter VIDEO Dok spasioci tragaju za preživjelima, oko njih se ruše zgrade

VIDEO Dok spasioci tragaju za preživjelima, oko njih se ruše zgrade

Broj poginulih je prešao 4800

Broj poginulih u dva razorna potresa koji su jučer pogodili južni dio Turske i sjeverozapadnu Siriju porastao je na više od 4800. Potresi su za sobom ostavili na tisuće ozlijeđenih ljudi, kao i onih koji su ostali bez krova nad glavom jer su sravnjeni sa zemljom čitavi stambeni blokovi.

I dalje traje ogromna akcija spašavanja. Hladno vrijeme ometa spasitelje u potrazi za preživjelima. 

Prvi potres magnitude 7.8 dogodio se u noći po hladnom vremenu u pokrajini Kahramanmarasu na jugoistoku, oko 60 kilometara zračne linije od sirijske granice. Uslijedili su desetci slabijih potresa, a prijepodne, također na jugoistoku Turske dogodio se još jedan magnitude 7.5.

Stižu nove zastrašujuće snimke iz Turske. Dok ljudi tragaju za preživjelima iz ruševina, oko njih se ruše zgrade, javlja Index.

Vaša reakcija na temu