Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot VIDEO Na korona-dernek na Palama upao s automatskom puškom i zapucao u krčmi

VIDEO Na korona-dernek na Palama upao s automatskom puškom i zapucao u krčmi

'Gasi muziku!!!'

Snimka muškarca koji s automatskom puškom upada na zabavu na Palama i puca u zatvorenoj prostoriji izazvala je zaprepaštenost svih koji su je pogledali.

Naime, u mjestu Kadino Vrelo na Palama prije dvije noći održan je korona-dernek, a kako Klik.ba neslužbeno doznaje, to je bila proslava 18. rođendana jednog od prisutnih u ugostiteljskom objektu.

Uz glazbu uživo mladići su pili alkohol, zabavljali se i pjevali sve dok u jednom trenutku u prostoriju nije ušao mladić u crnoj odjeći i povikao 'gasi muziku'. U rukama je nosio 'mitraljez', a odmah po ulasku je počeo i pucati.

Slučaj je prijavljen policiji, a iz MUP-a RS za Klix.ba je potvrđeno da je muškarac sinoć uhićen. Na svu sreću nije bilo povrijeđenih.


Vaša reakcija na temu