Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Unsplash AIRBNB UVODI PROMJENE Servis za iznajmljivanje i unajmljivanje nekretnina poslao važnu poruku svim korisnicima

AIRBNB UVODI PROMJENE Servis za iznajmljivanje i unajmljivanje nekretnina poslao važnu poruku svim korisnicima

Stupaju na snagu 1. prosinca

Airbnb, poznati servis za iznajmljivanje i unajmljivanje nekretnina, poslao je važnu poruku svim korisnicima - i onima koji reklamiraju i iznajmljuju svoje objekte na toj platformi, ali i za one koji bukiraju smještaj preko tog servisa.

'Kako bismo se pripremili za službeni prijelaz Hrvatske na euro 1. siječnja 2023., počet ćemo prihvaćati plaćanja i slati isplate u eurima počevši od 1. prosinca 2022.', stoji u e-mailu kojeg su dobili svi registrirani na toj platformi.

'Od 1. prosinca više neće biti primanja plaćanja u kunama. To znači da ćete morati promijeniti svoju valutu u eure (ili drugu valutu) kada plaćate. Međutim, i dalje ćete moći pregledavati cijene u kunama do 1. siječnja 2024. Ako ste domaćin i cijena vašeg oglasa je u kunama, cijena će se ažurirati u eurima počevši od 1. prosinca, po tečaju od 1 EUR do 7,53450 HRK. Bankovni računi koji primaju isplate u kunama počet će isplaćivati ​​u eurima. Ne morate ništa učiniti - ova ćemo ažuriranja izvršiti automatski', navode iz Airbnb-a.

Vaša reakcija na temu