Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
AMBASADOR TURIZMA Organizira se posjet regenerativnom imanju obitelji Bota u Krušvaru

AMBASADOR TURIZMA Organizira se posjet regenerativnom imanju obitelji Bota u Krušvaru

Broj sudionika ograničen

Splitsko-dalmatinska županija u petak, 20. rujna 2024,, od 9 do 15 sati u sklopu programa Ambasador turizma 2024. organizira posjet regenerativnom imanju obitelji Bota u Krušvaru.

'U sklopu terenskog obilaska imanja polaznici programa upoznat će se s načelima eko-arhitekture, prirodne gradnje, permakulturnog dizajna i regenerativne poljoprivrede uz degustaciju organskih proizvoda.  Na povratku u Split planiran je vođen obilazak Centra za posjetitelje Skrivena Dalmacija u Dugopolju', ističu iz organizacije.

Sudjelovanje je za polaznike programa Ambasador turizma Splitsko-dalmatinske županije 2024. besplatno. 

'U sklopu posjete regenerativnom imanju u Krušvaru i Centru za posjetitelje Skrivena Dalmacija organizirat će se zajednički prijevoz mini autobusima. Lokacija polaska će se s potvrdom prijave poslati polaznicima', dodaju. 

Broj sudionika ograničen je na 30. Prijave su otvorene do srijede, 18. rujna 2024., ili do popunjavanja mjesta. Vrše se javljanjem kontakt-osobi Nastji Logar na email nastja@ecobnb.com ili na mob 095 568 9763. 

U slučaju lošeg vremena, posjet održivom regenerativnom imanju i Centru za posjetitelje održat će se u utorak, 24. rujna 2024.

Vaša reakcija na temu