Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Image by Pexels from Pixabay MyGuide.Holiday: Hrvatski startup za rezerviranje jednodnevnih aktivnosti u Hrvatskoj
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

MyGuide.Holiday: Hrvatski startup za rezerviranje jednodnevnih aktivnosti u Hrvatskoj

'Posebno smo ponosni na naš kalendar i 'self service' koji je prilagođen sezonskom radu'

Platforma MyGuide.Holiday donosi novu eru u digitalizaciji turističkih usluga u Hrvatskoj. Osnovana od strane trojice entuzijasta s adresama u Hrvatskoj i Njemačkoj, ova aplikacija omogućuje jednostavno bukiranje jednodnevnih aktivnosti, izleta i drugih uzbudljivih iskustava, čime pomaže vlasnicima sezonskih obrta i firmi da efikasnije posluju i dobiju veću vidljivost na digitalnim kanalima.

Jednostavnost korištenja za sve korisnike

- Naša želja bila je napraviti najjednostavniju platformu za rezerviranje aktivnosti na tržištu - rekao je Nino Topić, jedan od osnivača MyGuide.Holiday. 

- Sama konfiguracija ponude traje doslovno nekoliko minuta, a pružateljima usluga i vlasnicima ne treba nikakvo dodatno informatičko znanje da bi upravljali svojom raspoloživošću. Ako se pojavi bilo kakav problem, uvijek je na raspolaganju lokalna podrška, što nije slučaj s velikim platformama - dodao je.

Aplikacija MyGuide.Holiday omogućava poslodavcima da se fokusiraju na ono što najbolje rade - prihvaćanje gostiju, organizaciju aktivnosti i sređivanje papirologije, dok se njihove usluge prodaju 24/7 uz samo nekoliko klikova. 

Personalizirani pristup i sezonska prilagodba

Jedna od ključnih prednosti MyGuide.Holiday je prilagođenost sezonskom radu, za razliku od velikih platformi koje su često dizajnirane za cijelu godinu. 

- Posebno smo ponosni na naš kalendar i 'self service' koji je prilagođen sezonskom radu. To je razlika koja čini našu platformu idealnom za hrvatsko tržište - istaknuli su suosnivači Mihael Beljo i Paul Feher



Jednostavna promocija na društvenim mrežama

Nakon osnovne konfiguracije ponude, koja traje svega nekoliko minuta, svaki korisnik dobiva jedinstveni javni link. Taj link se može lako kopirati i dijeliti na platformama poput Instagrama, Google Businessa, Trip Advisora, Facebooka, TikToka i LinkedIna, čime se znatno olakšava pronalaženje i rezervacija usluga.

Bez rizika za pružatelje usluga

Najbolji dio za vlasnike usluga je činjenica da MyGuide.Holiday zarađuje samo putem provizije od prodanih usluga. To znači da nema rizika, fiksnih troškova niti dodatnih ugovornih obveza. Sve što je potrebno je kliknuti na 'Postani korisnik' i prijaviti ponudu putem aplikacije MyGuide.Holiday. Također, moguće je zatražiti konzultacije putem emaila na info@myguide.holiday ili putem WhatsAppa na broj +385 98 5015 43.

MyGuide.Holiday predstavlja savršenu platformu za sve koji žele da njihovo putovanje po Hrvatskoj bude istinski jedinstveno. Od adrenalinskih avantura do kulturnih ili opuštajućih aktivnosti, ova aplikacija nudi sve što je potrebno za nezaboravan odmor, istovremeno podržavajući lokalne poduzetnike i njihov poslovni rast. Za više informacija posjetite https://myguide.holiday/.

Vaša reakcija na temu