Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Šetnjom kroz Sutivan otkrijte priču koja se krije iza 200 godina starih zavjetnih brodova

Šetnjom kroz Sutivan otkrijte priču koja se krije iza 200 godina starih zavjetnih brodova

Ovaj događaj dio je projekta 'Nauka i lavura o stivanskom brodovlju' kojeg provodi Turistička zajednica

Istražite zanimljivu pomorsku baštinu Sutivana i jedinstvene zavjetne brodove koje su za sreću na moru napravili i posvetili sutivanski pomorci i ribari! Još jedna u nizu besplatnih tura održava se 21.09.2022., s početkom u 17.30 sati ispred ureda TZO Sutivan, a završava u crkvici Sv. Roka u kojoj se ovi zavjetni brodovi čuvaju desetljećima, a neki čak i više od 200 godina!

Nastavak je ovo brojnih aktivnosti tijekom protekle dvije godine, kojima Turistička zajednica Općine Sutivan radi na očuvanju i promociji sutivanske ribarske, ali i pomorske baštine, sve kako bi svojim sve brojnijim posjetiteljima ponudila visokokvalitetan i vrijedan sadržaj, istovremeno čuvajući ga od zaborava.

Ovaj događaj dio je projekta 'Nauka i lavura o stivanskom brodovlju' kojeg provodi Turistička zajednica Općine Sutivan. 

Projekt je odobren na natječaju LAGUR-a Brač, a sufinanciran je sredstvima iz Europskog fonda za pomorstvo i ribarstvo. Ukupna vrijednost projekta je 172.637,72 HRK, od čega Europska Unija sufinancira 85%, a Republika Hrvatska 15%.

Vaša reakcija na temu