Foto: Pixabay.com TURISTIČKI CVIJET Cavtat je najbolje 'Malo misto'

TURISTIČKI CVIJET Cavtat je najbolje 'Malo misto'

Nagrada im je dodijeljena u Vinkovcima

U  sklopu Dana hrvatskog turizma koji se u organizaciji Ministarstva turizma, Hrvatske turističke zajednice i Hrvatske gospodarske komore održavaju ovih dana u Slavoniji, Cavtat je osvojio prvo mjesto - Turistički cvijet u kategoriji 'Malo misto'. Ovom prestižnom nagradom Cavtat  je na najbolji način zaokružio niz priznanja osvojenih u 2019. godini. 

Niz ovogodišnjih nagrada počeo je ušavši među Top 10 European Best Destinations u kategorijama 'Najbolja romantična destinacija' i 'Najbolja destinacija za ljubitelje prirode' 

Nakon toga je slijedila još jedna međunarodna nagrada Srebreni cvijet u organizaciji svjetske krajobrazne asocijacije Communities in Bloom – CIB čiji su dobitnici proglašeni na završnoj ceremoniji održanoj prošlog vikenda u kanadskom gradu Yarmouthu. 

Ovim međunarodnim nagradama Cavtat je sinoć u Vinkovcima pridružio i jednu hrvatsku osvojivši prvo mjesto – Turistički cvijet u kategoriji 'Autentična primorska destinacija Malo misto'. 

Općina Konavle i Turistička zajednica su čestitali svim turističkim djelatnicima, komunalnim službama kao i svima koji su svojim radom doprinijeli ovim vrijednim priznanjima koja nas obvezuju za daljnji predan rad na podizanju kvalitete naše turističke ponude.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(52222, "");
Pregledaj komentare