Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO To čega se iznajmljivači nagledaju graniči sa zdravim razumom

VIDEO To čega se iznajmljivači nagledaju graniči sa zdravim razumom

Žene su boravile u apartmanu 31 sat i uspjele ovo napraviti

Svjedoci smo svakodnevnih članaka o lošim iznajmljivačima, a goste rijetko tko spominje. Po anketama na najvećoj svjetskoj prodajnoj platformi, privatni smještaj u Hrvatskoj je u top tri u svijetu. Dok se po anketama na istom mjestu hrvatski hotelski smještaj nije smjestio ni u top 50 na svjetskoj rang listi.

Osobno vodim mnogo smještajnih jedinica u centru Splita, ima tu luksuznih, modernih ali i malko starijih smještajnih jedinica, ali čistoća je najbitnija, od nje sve počinje i završava.

Da se vratimo na početak, da prosječni gost čita članke na hrvatskim portalima i komentare Hrvata u Facebook grupama za iznajmljivanje, došao bi do potpuno drugog zaključka o privatnom smještaju u Hrvatskoj. To je bio motiv da odvojim nekoliko minuta i napišem ovaj tekst, koji ide uz priloženi video.

To čega se iznajmljivači nagledaju od gostiju ponekad graniči sa zdravim razumom. Na videu slučaj dviju gošći iz Kine s prebivalištem u Velikoj Britaniji. Kako nisam mislio da će video ikad ići u javnost, nisam snimio bitne detalje iz bližega. U kuhinji su bile nasložene sve teće u kojima su bili ostaci hrane, hobotnica, kozice, manistra. Moram priznati da imaju dobar ukus, bile su na peškariji 100%, a kozice su bile one velike od 20-25€/kg. Vani je padala kiša, a one su ostavile prozor otvoren. E da, možda nisam spomenuo, dame su došle iza ponoći za prvo noćenje, imale su dva noćenja i dogovor je bio check-out oko 7.30, ali kad sam došao, našao sam vrata širom otvorena, a gošće su već bile napustile apartman. Znači žene su boravile u apartmanu 31 sat i uspjele ovo napraviti.

Video je napravljen da vlasnik dođe pripremljen, da ga ne kolpa kad uđe... A dajem ga javno da bi svi oni koji omalovažavaju rad privatnih iznajmljivača mogli pojmiti s čim se sve susreće jedan prosječan mali iznajmljivač. Koliko ručnika, lancuna, prekrivača ode u otpis za jedne sezone... A cijene? Ukoliko pogledate koliko su ostale stavke u životu otišle gori, apartmani su još i jeftini...

Poruka medijima i Facebook pljuvačima hrvatskog turizma, da nije malih privatnih iznajmljivača, tek onda bi život u Lipoj našoj bija težak...

Vaša reakcija na temu