Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO Splićanin mislio da ga pas čupka po cipeli, a kad je spustio pogled dobro se iznenadio

VIDEO Splićanin mislio da ga pas čupka po cipeli, a kad je spustio pogled dobro se iznenadio

Bliski susret s vranom u Dubrovačkoj

Zanimljivu situaciju danas je snimio Dražen Radman dok se vozilo biciklom Dubrovačkom ulicom. Naime, dok je stao porazgovarati s poznanicom oko noge mu se zaigrala vrana koja mu je i odvezala vezice na tenisicama.

- Poznanica je imala psa vezanog na uzici. Dok smo pričali, osjetio sam da mi netko čupka po nogavici i cipeli. Razgovarajući, nisam ni spuštao pogled, podrazumijevajući, naravno, da se to njezin pas malo vrti oko mojih nogu. No, nakon nekoliko minuta, poznanica mi svrati pozornost na pravog 'krivca' koji me uporno zadirkivao. Spustim pogled i tad ga ugledah. Čak mi je, mangup, i špigetu uspija odvezat - prepričao nam je.

Kako je to izgledalo pogledajte u videozapisu.


Vaša reakcija na temu