Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
NEVJEROJATNO: U invalidskim kolicima izašao na cestu i regulirao promet

NEVJEROJATNO: U invalidskim kolicima izašao na cestu i regulirao promet

‘Morao sam reagirati jer je bio totalni kaos’, ispričao nam je Lipanović

Nevjerojatna situacija dogodila se prije dva dana u Bušićevoj ulici, točnije blizu križanja s Getaldićevom.

Pisali smo već kako oko 18.14 sati došlo do prometne nesreće zbog koje je nastao kaos u prometu, jer su udarena vozila zauzela oba kolnička traka od Visoke prema Splitu 3.

No, u blizini se našao Andrija Lipanović, poznati Splićanin i osnivač udruge Vjeruj i djeluj, koji je nakon pada s krova kuće na radnom mjestu, od srpnja 2014. godine prikovan za kolica. Lipanović je odlučio reagirati i s kolicima stati nasred četverotračne ulice kako bi regulirao promet i smanjio gužvu nastalu zbog nesreće.

- Otišao sam na cestu jer sam 1999. godine bio vojni policajac prometnog voda 73. bojne vojne policije, tako da sam imao iskustva u takvim situacijama. Morao sam uletit jer je bio totalni kaos, ma bio je totalni nered, tako da sam morao malo regulirati promet. Bilo je bolje nakon toga -  uz smijeh je ispričao Lipanović koji je tek kasnije saznao da ga je netko snimao dok u invalidskim kolicima regulira promet.

Vaša reakcija na temu