Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: PodKaST PodKaST SPLIT Šesta epizoda sportskog kviza 'U balunu'

PodKaST SPLIT Šesta epizoda sportskog kviza 'U balunu'

Prijave su besplatne i otvorene za sve koji žele sudjelovati

U sportskoj emisiji 'U balunu', u sklopu kanala splitskog PodKaSTa, urednik i voditelj Toni Grčić organizirao je šestu epizodu sportskog kviza u kojem su se sastale ekipa Cienfuegos protiv ekipe Jajan O'neill te pripremio novi tjedni Izvještaj o lokalnom sportu.

Novost na ovom području, sportski kviz U balunu, na zabavan i informativan način testira znanje kvizaša i sportskih stručnjaka. U kvizu se natječu dvije ekipe s po dva člana, a sam kviz se odigrava kroz 3 runde sa ukupno 25 pitanja (ABC, otvorena, pitanja procjene i pitanja asocijacije). Snimanje se odvija u studiju u Splitu, a prijave su besplatne te otvorene za sve koji žele sudjelovati. Prijaviti se možete preko Instagram stranice podka.st.

Pobjednici dobivaju nagrade, kao i prolazak dalje u Kup Prvaka koji će se održati na kraju svakog serijala.

U drugom segmentu emisije, Sportski izvještaj, dobili smo pregled događanja u lokalnom sportu na profesionalnoj i amaterskoj razini. U izvještaju o profesionalnom sportu, prošlo se kroz nastupe ekipa sa područja Splita i Splitsko-dalmatinske županije u profesionalnim ligama i natjecanjima, tako da smo vidjeli kratki izvještaj o Hajduku i ostalom nogometu, košarci, rukometu, odbojci, futsalu, tenisu, borilačkim i ostalim sportovima.

Kod amaterskog sporta, ponajviše se prate događanja u malom nogometu i to u ligama UMN Split, te Sun City ligama te najave turnira i natjecanja na lokalnom području.

Cijelu emisiju možete pogledati na YouTube kanalu PodkaST.


Vaša reakcija na temu