Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot Facebook NA RAMPI TRAJEKTA Nije zakasnio, već se švercao?!

NA RAMPI TRAJEKTA Nije zakasnio, već se švercao?!

Prizor nije bio niti malo smiješan djelatnicima Jadrolinije

Nevjerojatna situacija dogodila se jučer u 15 sati u splitskoj trajektnoj luci.

U Facebook grupi Volim Komižu osvanula je snimka bizarnog događaja, muškarca koji visi na rampi Jadrolinijinog trajekta Petar Hektorović tijekom isplovljavanja broda iz Splita za Vis.

Autor videa se našalio da je muškarac zakasnio na trajekt, ali prizor nije bio niti malo smiješan djelatnicima Jadrolinije. Kako doznajemo, ovaj kaskader nije zakasnio na ‘prugu’ za Vis, već nije imao novca za kartu?! 

Pošto poto je htio stići na Vis i našao je način.

- Riječ je o putniku koji je bez putne karte i pri samom dolasku trajekta iz luke pokušao ući na trajekt. Posada je po dojavi o putniku na rampi brzom intervencijom spriječila razvoj još opasnije situacije za putnik - kazala je Jelena Ivulić, Jadrolinijina koordinatorica plovnog područja od Splita do Dubrovnika.

Osoblje Jadrolinije je na kraju uvuklo slijepog putnika u trajekt i odveli su ga za Vis.

Vaša reakcija na temu