Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
NOVI IZAZOVI NA TRŽIŠTU Greenfluencer akademija upisuje prve polaznike

NOVI IZAZOVI NA TRŽIŠTU Greenfluencer akademija upisuje prve polaznike

Prijave do 24. rujna

U sklopu Capacity2Transform projekta otvorene su prijave za tri edukacijska programa koja pružaju priliku za stjecanje vještina u digitalnom marketingu, projektnom menadžmentu i influencingu. Predavanja će se održavati od 25. rujna do 15. studenog u Splitu.

'Ovi programi, koji kombiniraju teoriju i praktične vještine, osmišljeni su kako bi polaznicima omogućili da se pripreme za nove izazove tržišta rada. Mentori, stručnjaci u svojim područjima, pomoći će polaznicima da unaprijede svoje kompetencije i steknu konkretno iskustvo kroz praktičan rad i suradnju na stvarnim projektima', najavljuju organizatori.

Prvi program - Specijalist za digitalni marketing i društvene mreže - namijenjen je svima koji žele ovladati vještinama koje su danas neizostavne u svijetu digitalne komunikacije. Polaznici će naučiti kako kreirati digitalni sadržaj za platforme poput Facebooka, Instagrama, TikToka i YouTubea te kako koristiti AI za izradu video-sadržaja. Također, program uključuje obuku o korištenju alata za e-mail marketing i upravljanje društvenim mrežama s ciljem povećanja dosega i vidljivosti. Prijave se vrše ispunjavanjem obrasca na poveznici.

Za one koji žele razviti karijeru u projektnom menadžmentu, program Junior projektni asistent nudi priliku da steknu iskustvo u upravljanju nacionalnim i međunarodnim projektima. Polaznici će naučiti osnovne projektne koncepte, kako upravljati timovima i resursima te kako administrirati EU projekte. Program također uključuje praktičan rad na aktualnim projektima, uz mentorstvo stručnjaka s više od deset godina iskustva u upravljanju projektima. Poseban naglasak stavlja se na razvijanje sposobnosti pisanja projektnih prijava i upravljanja rizicima, što su ključne vještine za svakog uspješnog projekt menadžera. Prijava na program moguća je ovdje.

Treći program - Greenfluencer Akademija, - namijenjen je svima koji su zainteresirani za 'influencing' i žele svoj hobi ili strast pretvoriti u karijeru. Ovaj program pomaže polaznicima da nauče kako kreirati sadržaj usmjeren na ekologiju i održivost, izgrade vjernu zajednicu pratitelja te postanu utjecajni greenfluenceri. Vodi ga tim stručnjaka poput Gordana Turkovića, Barbare Slade Jagodić, Jere Gruića, Pinije Poljaković i Marine Matijević, koji iza sebe imaju uspješne karijere u marketingu, komunikaciji i PR-u. Više detalja o samom programu može se doznati na poveznici.


'Programi su osmišljeni kako bi ponudili sveobuhvatan pristup učenju, kombinirajući teorijsko znanje s praktičnim iskustvom. Poseban je bonus za polaznike programa Specijalist za digitalni marketing ili Junior projektni asistent mogućnost besplatnog pohađanja Greenfluencer Akademije, što ovu priliku čini još privlačnijom', navode iz organizacije.

Prijave za programe otvorene su do 24. rujna. Broj mjesta je ograničen. 

'Ako želite unaprijediti svoje vještine i steći iskustvo koje će vam pomoći da postanete lider u digitalnom marketingu, projektnom menadžmentu ili održivom razvoju, sada je pravo vrijeme za prijavu.

Ne propustite priliku da unaprijedite svoje kompetencije i postanete dio generacije koja oblikuje budućnost! Sve aktivnosti odvijaju se u sklopu Capacity2Transform projekta koji pruža podršku inovativnim pristupima u digitalnoj i zelenoj transformaciji', poručuju organizatori.

Vaša reakcija na temu