Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
'Osvanuo' novi lažan oglas, reagirali iz Prometa

'Osvanuo' novi lažan oglas, reagirali iz Prometa

'Riječ je o evidentnoj prevari koja nudi nepostojeće kartice'

Ponovno se na društvenim mrežama pojavio lažan oglas uime tvrtke Promet Split, kojim se nudi 'ekskluzivna prilika za građane'.

Nudi im se, naime, kartica za neograničeno putovanje tijekom šest mjeseci za 2,35 eura. To je, upozorili su iz Prometa, prevara.



'Molimo vas da ne nasjedate na lažne oglase ovog tipa na društvenim mrežama. Riječ je o evidentnoj prevari koja nudi nepostojeće kartice. Sve informacije i ponude Prometa možete pronaći isključivo na našim službenim kanalima - web stranici, mobilnoj aplikaciji i društvenim mrežama.

U slučaju bilo kakve sumnje, slobodno nas kontaktirajte kako bismo vam pružili točne informacije', poručili su iz gradske tvrtke.  

Vaša reakcija na temu