Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Portal grada Kaštela  Poziv tvrtkama, udrugama i tehničkim dionicima na sudjelovanje u edukaciji/radionici za u sklopu projekta DIGITsmart

Poziv tvrtkama, udrugama i tehničkim dionicima na sudjelovanje u edukaciji/radionici za u sklopu projekta DIGITsmart

Kaštelani kreću u digitalizaciju

Grad Kaštela započeo je složen proces izrade nove web stranice, digitalizacije svojih usluga i digitalizaciju arhive uz povezivanje s GIS sustavom.

U tom procesu, željeli bismo čuti vaše mišljenje o uvođenju digitalnih usluga putem web stranice grada. Vaša perspektiva ključna je za oblikovanje web stranice koja će najbolje odgovarati vašim potrebama i olakšati pristup informacijama o gradu. Pozivamo vas da sudjelujete u edukaciji/radionici i podijelite svoje ideje i sugestije.

Fokus grupa održavat će u utorak, 29. listopada s početkom u 18 sati, u prostorijama Villa Nika, Kamberovo šetalište 30, Kaštel Stari.

'Molimo Vas da potvrdite sudjelovanje najkasnije do ponedjeljka 28. listopada u 20 sati na mail udruga.uzeg@gmail.com ako bismo osigurali dostatnu pripremi za fokus grupu.  Vaš doprinos od iznimne je važnosti kako bismo stvorili web stranicu koja odražava stvarne potrebe i interese naše zajednice. Radujemo se vašem sudjelovanju i dijalogu o digitalnoj budućnosti grada Kaštela', poručuju organizatori.

Vaša reakcija na temu