Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
'TAJNI ANEKSI' ZA SPALADIUM ARENU Tamara Visković odgovorila na prozivke

'TAJNI ANEKSI' ZA SPALADIUM ARENU Tamara Visković odgovorila na prozivke

'To štrapanje po ljudima u đuture kad god se ostane bez argumenata je postalo fakat too much', napisala je

Tamara Visković, nositeljica liste za Gradsko vijeće koalicije Možemo - Pametno za Split i Dalmaciju - Nova ljevica, osvrnula se na prozivke o šteti zbog 'tajnih aneksa' za Spaladium Arenu.

- Evo sad vidim da se nečija medijska svađa lomi preko mojih leđa. Navodno sam nešto 'protuzakonito' dizala ruke u vezi s aneksima ugovora za gradnju Spaladium Arene. Na stranu da vođenje službe za kulturu ne uključuje aktivno bavljenje gradnjom sportskih objekata, a kamoli stručnu ekspertizu tisuća stranica složenih pravnih dokumenata iz domene tuđih resora, to štrapanje po ljudima u đuture kad god se ostane bez argumenata je postalo fakat too much - napisala je.

Navela je da na tu temu ima reći samo sljedeće:

- Osobno sam imala (i još uvijek imam) veliko povjerenje u tim predvođen profesorom Kružićem, kojeg je gradonačelnik Puljić bio angažirao da u ime Grada ispregovara taj posao. Isto kao ni gradski vijećnici i javnost općenito, nisam imala informaciju o tome da je taj tim naknadno isključen iz izrade aneksa. To nije neobično, jer čak ni rečeni tim to nije znao. Zato ih se i naziva 'tajnim aneksima'. Povrh toga, u vrijeme kad je druga tranša tih ugovora potpisivana ja sam već bila napustila Banovinu zbog rodiljnog dopusta, pa se to 'protuzakonito' dizanje, spuštanje ili štagod, dobrim dijelom nije niti dogodilo.

Vaša reakcija na temu