Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Milan Šabić STANIŠIĆEV ODGOVOR PRKIĆU 'Moralni Jakove, nitko nije oštetio grad kao Vaša politička mama Tamara Visković'

STANIŠIĆEV ODGOVOR PRKIĆU 'Moralni Jakove, nitko nije oštetio grad kao Vaša politička mama Tamara Visković'

'Dobro ćete se slagati u koaliciji s ljubiteljem Hitlera i pjevačem pjesama iz još jednog totalitarnog režima'

Nije dugo trebalo da Igor Stanišić odgovori Jakovu Prkiću, koji mu je poručio da će sa zadovoljstvom platiti kaznu zbog pomicanja ploče u Krešimirovoj ulici koju je zaradio nakon prijave HGS-ovca, ali je dodao da ga 'zanima hoće li mladi Stanišić s istim žarom prijaviti svoju mamu'.

Evo odgovora dosadašnjeg predsjednika Gradskog vijeća:

- Čim sam se jutros probudio prijatelji su mi javili za najnoviji napad Jakova Prkića kojeg sam jučer prijavio zbog devastacija stare gradske jezgre. U svom odgovoru stari Prkić spominje moje uže članove obitelji, a što samo sugerira da je riječ o čovjeku sa sjevernokorejskim mentalitetom iako za sebe voli reći da je uključiv i tolerantan. Dragi gospodine Prkiću, što se tiče osobe koju spominjete, ona nije napravila ništa protuzakonito, a da jest ja bih bio prvi koji bi reagirao. Međutim, ako bismo hipotetski i uzeli u obzir da su stvari onakve kakvima ih Vi prikazujete, vrlo je važno što ste pred narodom prokazali svoj totalitarni mentalni sklop. Dakle, Vaša analogija je sljedeća - prvo ste lagali da je moja majka, gđa xy digla ruku za odluku koja je oštetila grad što je notorna laž budući da je cijeli proces utemeljen na zakonu. Drugo, Vi biste zbog toga osuđivali mene. Poslije Kim Jong Una, Tita, Staljina i Mao Zedonga, Vi ste posljednji 'europski' političar s takvim načinom promišljanja. Prvo upakiraj krivnju, a zatim u jamu ubaci cijelu obitelj. Dobro ćete se slagati u koaliciji s ljubiteljem Hitlera i pjevačem pjesama iz još jednog totalitarnog režima. I za kraj, moralni Jakove, nitko nije oštetio grad kao Vaša politička mama Tamara Visković kada je protuzakonito digla ruku za anekse Spaladium Arene. Njeni će nam grijesi u stotinama milijuna kuna tek doći na naplatu.

Vaša reakcija na temu