Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
50 GODINA SVEUČILIŠTA U SPLITU Studentski zbor podijelio zahvalnice
Pedeset godina Sveučilišta u Splitu Piše: Dalmatinski portal

50 GODINA SVEUČILIŠTA U SPLITU Studentski zbor podijelio zahvalnice

Istaknuta je važnost suradnje s partnerima u unapređenju studentskog života

Studentski zbor Sveučilišta u Splitu organizirao je svečanost kako bi uručio zahvalnice svojim partnerima u ovoj akademskoj godini, a događanje je održano u sklopu proslave Dana sveučilišta. 

'Ovaj događaj bio je prilika da se izrazi zahvalnost svima koji su pridonijeli uspješnom radu i projektima Studentskog zbora', poručuju. 

Svečanost se održala u prostorijama Medicinskog fakulteta, uz prisustvo studenta, predstavnika studentskih udruga, nastavnog osoblja i gostiju iz raznih partnerskih organizacija. Predsjednik Studentskog zbora Sveučilišta u Splitu Jerko Šarić  otvorio je događanje govorom u kojem je istaknuo važnost suradnje s partnerima te njihove ključne uloge u unapređenju studentskog života i obrazovanja.

Zahvalnice su uručene:

Zoranu Mikuliću (Tommy), članu uprave tvrtke Tommy  za njegov angažman i nesebičan rad na projektu 'Tommy Studentske srijede', koji studentima omogućuje posebne popuste, koji su značajno doprinijeli kvaliteti studentskog života u cijeloj Republici Hrvatskoj. Ova zahvalnica simbolizira iskrenu zahvalnost svih studenata za njegovu kontinuiranu podršku i posvećenost stvaranju boljeg i povoljnijeg okruženja za sve studente.

Blaženku Bobanu, županu Splitsko-dalmatinske županije za ulaganje u projekte koji poboljšavaju obrazovne i životne uvjete studenata, uključujući potporu za život studenata u privatnom smještaju i pokrivanje troškova prijevoza kroz Erasmus program, koji su značajno doprinijeli kvaliteti studiranja na Sveučilištu.

Toniju Gamulinu, voditelju odjela za Studentski standard i sport i potpredsjedniku Hrvatskog akademskog sportskog saveza  kao priznanje za njegovu predanost i značajan doprinos poboljšanju uvjeta studiranja. Njegov angažman u razvoju sportskih aktivnosti i inicijativa, te stalna podrška unapređenju studentskog standarda i suradnji kroz Unisport Health program kroz protekle akademske godine.

Ivanu Žižiću, ravnatelju Studentskog centra Split za predanost i zalaganje u unapređenju uvjeta života i rada studenata, kao i njegova otvorenost za suradnju sa studentskim tijelima, te projektima koji  su značajno  doprinijeli kvaliteti studentskog života u Splitu.

Marijanu Bašiću, pomoćniku ravnatelja Studentskog centra  Sveučilišta u Splitu kao priznanje za njegovu iznimnu predanost i učinkovitost u koordinaciji aktivnosti koje poboljšavaju rad Studentskog zbora. Njegov neumorni rad i proaktivni pristup u rješavanju studentskih potreba i izazova.

Prof.dr.sc. Vesni Barić Punda, redovitoj profesorici na Pravnom fakultetu Sveučilišta u Splitu i pročelnici katedre za Međunarodno javno pravo kao znak duboke zahvalnosti za njezin izvanredan doprinos obrazovanju i podršku studentima. Njena stručnost, predanost i mentorstvo u nastavi istaknuli su je kao neizostavan dio akademske zajednice. Zahvalnica simbolizira priznanje za njezinu ulogu u oblikovanju budućih pravnika i inspiraciju koju pruža studentima svojim profesionalnim pristupom i predanošću.

Prof.dr.sc. Anti Tonkiću, redovitom profesoru u trajnom zvanju, dekanu Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Splitu za predanost stvaranju pozitivnog i poticajnog okruženja za studente, te njegovo aktivno sudjelovanje u rješavanju studentskih pitanja i problema.

Rektoru prof.dr.sc. Draganu Ljutiću za izvanredan doprinos i predanost studentskoj zajednici. Rektor je neumorno radio na unapređenju akademskog okruženja, pokazujući istinsku brigu za potrebe studenata u svim segmentima njihovog obrazovanja. 

'Njegova podrška inicijativama koje poboljšavaju kvalitetu nastave, istraživanja i studentskog života ključna je za rast i razvoj sveučilišne zajednice. Posebno ističemo rektorovu podršku studentskim aktivnostima, sportskim događajima te kulturnim inicijativama koje obogaćuju sveučilišnu zajednicu. Njegova vizija inkluzivnog sveučilišnog okruženja promiče vrijednosti zajedništva i suradnje među studentima različitih interesa i sposobnosti. Ova zahvalnica duboko simbolizira zahvalnost svih studenata za rektorov neumorni rad i posvećenost, te njegovu ulogu u oblikovanju pozitivnog studentskog iskustva na Sveučilištu u Splitu', obrazložili su iz Studentskog zbora.


Vaša reakcija na temu