Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
ADVENT U SPLITU Za izlaganje, prezentaciju i prodaju proizvoda na Rivi na raspolaganju je 11 kućica

ADVENT U SPLITU Za izlaganje, prezentaciju i prodaju proizvoda na Rivi na raspolaganju je 11 kućica

Ponude se mogu dostaviti od 15. do 25. listopada 2024. godine do 14 sati

Tvrtka Žnjan d.o.o. raspisala je javni poziv za dostavu ponuda za izlaganje, prezentaciju i prodaju proizvoda i usluga na manifestaciji Advent u Splitu 2024./2025. na tzv. 'kućicama', a koja će se održati od 29. studenog 2024. do 6. siječnja 2025. na splitskoj Rivi. Izlaganje, prodaja i prezentacija podrazumijevaju božićne proizvode, knjige i multimediju, dizajniranje suvenire i poklone, autohtone proizvode, gastro ponudu, prezentaciju TZ-ova, županija, gradova i općina te obrtničkih komora. 

Na raspolaganju za zakup je ukupno 11 kućica, a svim zakupoprimcima zabranjena je upotreba i korištenje jednokratne plastike.

Sve zainteresirane fizičke ili pravne osobe pisane ponude, s prihvaćenim općim i posebnim uvjetima i traženom dokumentacijom, mogu dostaviti od utorka, 15. listopada do petka, 25. listopada 2024. godine do 14 sati na adresu Žnjan d.o.o., Split, Kralja Zvonimira 14, osobno ili poštom.

'Otvaranje ponuda bit će javno u prostorijama zakupodavca Žnjan d.o.o., nakon proteka roka za dostavu ponuda. Ponude koje ne ispunjavaju tražene uvjete i nisu dostavljene u traženom obliku ili su dostavljene nakon propisanog roka neće se razmatrati. Svaku ponudu ocijenit će Povjerenstvo prema kriterijima iz javnog poziva, a sve ponude pritom moraju ispunjavati propisane opće i posebne uvjete, a nakon toga, glavni kriterij odabira bit će najveći ponuđeni iznos zakupnine', poručuju iz tvrtke Žnjan.

Zainteresirani ponuditelji mogu pročitati više informacija i preuzeti dokumentaciju za dostavljanje ponude na stranici tvrtke Žnjan https://znjan.hr/ ili na stranici Turističke zajednice Grada Splita https://visitsplit.com/, a na istim će stranicama biti objavljena i odluka o izboru.

Vaša reakcija na temu