Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Agresivni 70-godišnjak napao djelatnicu na splitskom kolodvoru, policija ga traži

Agresivni 70-godišnjak napao djelatnicu na splitskom kolodvoru, policija ga traži

Divljanje je spriječio prolaznik

Na splitskom željezničkom kolodvoru popodne je došlo do težeg incidenta. Kako nam je javio čitatelj, iza 15 sati svjedočio je neugodnoj sceni koju je priredio agresivni 70-godišnjak.

'Muškarac je htio kupiti kartu za vlak preko reda, a kada mu to nije uspjelo, počeo je vrijeđati, čak je upao u radni prostor službenice koja je uspjela pobjeći na kolodvor.

Krenuo je za njom i pokušao je fizički napasti, ali to je spriječio jedan muškarac. Žena je uspjela pobjeći. Napadača sam vidio u vlaku. Izašao je u Kaštel Gomilici. Nadam se da će ga pronaći i privesti', ispričao nam je čitatelj.

U policiji su nam kazali da su u 15.20 zaprimili dojavu da muškarac viče na djelatnicu kolodvora.

'Osoba se udaljila prije dolaska policijskih službenika. U događaju nije bilo ozlijeđenih. U tijeku je kriminalističko istraživanje', poručili su iz policije.

Vaša reakcija na temu