Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Joško Šupić Ante Čikotić: Gradonačelnik je lagao, nije prvi put, ali je sada uhvaćen u laži!

Ante Čikotić: Gradonačelnik je lagao, nije prvi put, ali je sada uhvaćen u laži!

Split je dotaknuo dno. Duplo - zaključio je Čikotić

Mostov gradski vijećnik Ante Čikotić koji je inicirao tematsku sjednicu o Marjanu poručio je otvoreno gradonačelniku Andri Krstuloviću Opari da nije govorio istinu o poslanom mailu u vezi pravne zaštite park šume.

- Lagao je. Gradonačelnik je pritisnut argumentima u tijeku rasprave poslao mail nepoznatog sadržaja prema županiji. Rugao se s nama da smo ga mogli pitati za pripremne materijale i da nismo trebali niti sazivati sjednicu, a u tijeku sjednice kada sam ga suočio s činjenicama i tražio da dostavi mail županije svjestan da neće izbjeći utvrđivanje činjenica poslao je županiji mail. Ovo je još jedan dokaz kako kvalitetan i ozbiljan rad oporbe može doprijeti da vladajući moraju povlačiti poteze u korist Grada i građana, u ovom slučaju Marjana - kazao je Čikotić.

Naglasio je da nije prvi put, ali da je sad uhvaćen u laži.

- Olakotna okolnost je da će Marjan ovim potezom postati zaštićen - ustvrdio je.

Smatra žalosnim što na sjednici riječ nisu dobili predstavnici civilnog društva koji se bore za očuvanje i zeleni Marjan, a da su bespravni graditelji koji su ne zakonski gradili dobili su pljesak vladajućih.

- Split je dotaknuo dno. Duplo - zaključio je Čikotić.

Vaša reakcija na temu