Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
APEL S MEJA 'Već se gušimo u smeću, a ne znamo kako ćemo podnijeti ljeto'

APEL S MEJA 'Već se gušimo u smeću, a ne znamo kako ćemo podnijeti ljeto'

Ne može se kupati na Žnjanu, pritisak će se preliti na marjanske plaže

Čitatelji s Meja su nam se javili zbog jednog problema, radi se o platou iznad plaže Kaštelet koji je prilično zapušten.

- Gušimo se u smeću. Kontejneri iznad Obojene su uglavnom prekrcani, a hranitelji mačaka ostavljaju ostatke jela pa se sve usmrdi. Parkić namijenjen psima je opasna zona jer su se stabla osušila i nitko o tome ne vodi brigu, a turistima s raznim rikšama je to područje sve češća stanica - rekli su nam.

Odlučili su se reagirati da se gradska uprava malo pozabavi tim dijelom Splita jer će se rastom temperature broj ljudi znatno povećati.

- Ovog ljeta bez plaze Žnjan stvarno ne znam kako će ovaj dio grada sve podnijeti, a mi stanari ćemo se ili ugušiti u škovacama ili će nam pasti neka grana na glavu - upozorili su.

Vaša reakcija na temu