Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
APEL STANARIMA NA MERTOJAKU: 'Ne bacajte smeće kroz balkon, zbog kapule je naš radnik završio na Hitnoj!'

APEL STANARIMA NA MERTOJAKU: 'Ne bacajte smeće kroz balkon, zbog kapule je naš radnik završio na Hitnoj!'

Poruka upozorenja osvanula je na ulazu u zgradu

Na ulaznim vratima zgrade na Mertojaku osvanula je poruka upozorenja i to zbog onih stanara koji bacaju smeće preko balkona. 

'Mole se stanari zgrade da ne bacaju otpatke i slične stvari preko balkona koje padaju na terasu poslovnog prostora u prizemlju zgrade.

U petak, 6. 10, netko je iz stana s gornjih stanova bacio kapulu koja je udarila djelatnika u glavu! Zatražena je medicinska pomoć! Ovaj put je srećom prošlo bez većih posljedica. Slučaj je evidentiran na Hitnoj pomoći.

Ako išta padne na terasu ubuduće, istočno ili zapadno, pozvat ćemo policiju. Na obje terase su postavljene kamere!', navedeno je u obavijesti.

Vaša reakcija na temu