Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
ARMEX NA SAJMU GAST 'Predstavit ćemo novi njemački pročistač otpadnih voda'
Sajam GAST 2024. Piše: Dalmatinski portal

ARMEX NA SAJMU GAST 'Predstavit ćemo novi njemački pročistač otpadnih voda'

Radi se o tvrtki s tri desetljeća iskustva

Armex je tvrtka s više od 30 godina iskustva u savjetovanju, prodaji i održavanju uređaja za pročišćavanje i specijalnih rješenja za pročišćavanje otpadnih voda, septičkih jama, separatora ulja, masti i lakih tekućina (ugljikovodika), kompletnih sustava za prikupljanje i korištenje kišnice, crpna okna i sustavi za infiltraciju, zadržavanje meteornih i pročišćenih voda.

Na sajmu GAST predstavit će novi njemački pročistač otpadnih voda Graf one2clean, model 2024. godine, s ažuriranim računalnim upravljanjem. Prezentirat će i nove verzije nadzemnih spremnika za prikupljanje kišnice, koji su dostupni u nekoliko atraktivnih oblika i materijala - od imitacije antičke glinene amfore do spremnika u obliku granitnog zida. Više od 70 različitih modela i veličina.


- Pripremili smo i novi katalog svih Armex proizvoda i rješenja koji možete prelistati i preuzeti na ovom linkuPozivamo vas da posjetite naš izložbeni prostor i pogledate napredne i inovativne njemačke uređaje za pročišćavanje one2clean, koja se već više od 15 godina dokazuju izuzetnom učinkovitošću i pouzdanim radom, budući da elementi ugrađeni u samom rezervoaru nemaju pokretnih i električnih komponenti. Također provjerite našu ponudu septičkih jama, separatora za hvatanje ulja i mastolove za kuhinje restorana i hotela - naveli su iz tvrtke.


Predstavit će, dodali su, i različita rješenja za prikupljanje i korištenje besplatne kišnice, uključujući ukrasne nadzemne rezervoare i napredna kompletna rješenja za podzemnu ugradnju s crpkama, filterima i naprednim upravljanjem.


Tvrtka Armex na hrvatskom tržištu posluje već 17 godina i za to vrijeme pobrinula se za ugradnju više od 800 sustava za prikupljanje i pročišćavanje otpadnih voda.

Kontakt: M.+385 91 6180 005 
email: info.armexarmature@gmail.com
www.otpadnevode-kisnica.com.hr
Vaša reakcija na temu