Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Instagram / Ava Karabatić Avi Karabatić kazna od 748 kuna, pijana je pred policajcima vikala 'Hoćete me opljačkati'

Avi Karabatić kazna od 748 kuna, pijana je pred policajcima vikala 'Hoćete me opljačkati'

Uhitili su je i odveli u postaju

Općinski prekršajni sud u Splitu izdao je prekršajni nalog protiv Ave Karabatić kojim je osuđena na novčanu kaznu od 748 kuna zbog remećenja javnog reda i mira. 

U nalogu se navodi da je 18. veljače 2021. u 14.40 na stubištu stambene zgrade na Plokitama u vidno alkoholiziranom stanju remetila javni red i mir tako što je u prisutnosti policijskih službenika vikala i galamila: 'Hoćete me opljačkati, potpišite Hipokratovu zakletvu'. Nastavila je i nakon izdanih upozorenja i naredbi policajaca. Svojom vikom i galamom je kod nazočnih policijskih službenika, kao i drugih stanara izazvala osjećaj nelagode. 

Policajci su na kraju uhitili Avu i odveli je u prostorije Druge policijske postaje gdje je zadržana sve do 1.25 sati idućeg jutra. Zbog toga joj je kazna umanjena za 600 kuna jer joj se računa da je bila uhićena dva dana pa je stoga dužna platiti tek 148 kuna. Jasno, ako prigovori nalogu, organizirat će se suđenje. Sud ju je upozorio da u tom slučaju može biti teže kažnjena.

Vaša reakcija na temu