Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović BALOV UZVRATIO IVOŠEVIĆU 'Splitski HDZ neće vam dopustiti ovakvu samovolju'

BALOV UZVRATIO IVOŠEVIĆU 'Splitski HDZ neće vam dopustiti ovakvu samovolju'

Osvrnuo se na presudu oko Pravilnika o davanju stanova o najam

Nakon što je Bojan Ivošević objavio presudu Visokog upravnog suda u vezi Pravilnika o davanju stanova u najam, oglasio se Jakša Balov, gradski vijećnik iz redova HDZ-a. Upravo je on, kako je istaknuo splitski dogradonačelnik, pokušao sudski srušiti odluku te je podnio zahtjev za ocjenu njegove zakonitosti. 

'Bojan Ivošević likuje! Vjerojatno i Ivica Puljak. To je očito jedino što znaju. Međutim možete varati čitav grad neko vrijeme, ali ne stalno! Sve što radite pada u vodu. Istina, dobili ste ovu presudu, ali što ona zapravo dokazuje?

Sud kaže kako gradonačelnik može davati stanove u najam kako i kome želi - pa to i radite! 

I upravo smo htjeli sugrađanima pokazati da kod vas nema transparentnosti na koju ste se pozivali i zagovarali. Pogodujete osobama koje su vama bliske, baš kao neki vaši prethodnici koje ste kritizirali i još se skrivate iza presude. Veoma hrabro', istaknuo je Balov. 

Poručio im je kako će za svaku odluku sada i odgovarati, i to možda ne sam Ivošević, ali Puljak svakako. 

'Upravo ono čime muljate dokazuje samo kako HDZ ne kontrolira pravosuđe! Međutim likovanje Bojana Ivoševića dokazuje puno više toga, dokazuje kako se raduju samovolji, njegovoj i Puljkovoj.

HDZ Split vas neće pustiti, nećemo vam dopustiti ovakvu samovolju. Može vam svaka proći u nomotehničkom smislu, ali svaku, baš svaku vašu odluku dat ćemo preispitati i provjeriti! 

Možete dizati kredite bez projekata, manipulirati peškarijom, putovati na račun Grada, krojiti 'red' prema sebi, nasiviti preko Čistoće, zaboravljati na interes grada kod Small mall projekta, sve možete, ali ne dokle hoćete. Brzo će doći izbori, a rezultati? Nula! 

Radujte se dok možete, nećemo vam mi suditi, nego građani! A sad u ured i radite nešto', naveo je Balov. 


Vaša reakcija na temu