Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović BEKAVAC: Ivošević ponovno pokazuje svima javno, bez imalo srama tko je i što je

BEKAVAC: Ivošević ponovno pokazuje svima javno, bez imalo srama tko je i što je

'Omalovažava hrvatsku reprezentaciju i sve ono što ona znači'

Lidija Bekavac, gradska vijećnica HGS-a, obrušila se na dogradonačelnika Bojana Ivoševića zbog komentara o gledanju Eura na Rivi.

'Ivošević ponovno pokazuje svima javno, bez imalo srama tko je i što je.

Omalovažava hrvatsku reprezentaciju i sve ono što ona znači i predstavlja svakome od nas u Lijepoj Našoj.

Svi smo svjedoci kako nas posljednjih godina ponajviše ujedinjuje upravo naša nogometna reprezentacija zbog koje istok i zapad, sjever i jug Hrvatske živi i diše kao jedno i to je ono što njemu zapravo smeta. Ovakvom porukom on djeluje protiv našeg hrvatskog identiteta i s ovim šalje poruku podjele, mržnje i frustriranosti prema bilo kojem obliku domoljublja pa tako i gledanju Hrvatske reprezentacije na našoj lipoj splitskoj Rivi. 

Tom prilikom spominje i Hajduk u pokušaju da manipulira njegovim navijačima, no čvrsto vjerujem da mu to neće uspjeti jer je Hajduk prije svega hrvatski klub.

Do sada smo svi mogli zaključiti da nije baš uspješan na položaju koji obnaša, a sada je još gori u ideologiji koju besramno nameće.

Ovo je nedvojbeno još jedan porazni presedan u povijesti grada Splita od kada je Puljak gradonačelnik, ovo je najbolji pokazatelj i odraz vlasti u gradu koja ne radi ono što bi trebala već nameće ono što ne smije', napisala je.


Vaša reakcija na temu