Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović BILIĆ OŠTAR 'Revizija utvrdila, a skupština danas potvrdila: Trogir nije dužan Prometu 300.000 € već smo 30.000 € u pretplati'

BILIĆ OŠTAR 'Revizija utvrdila, a skupština danas potvrdila: Trogir nije dužan Prometu 300.000 € već smo 30.000 € u pretplati'

'Nismo dopustili da nas bilo tko na blef tjera da plaćamo fantomske dugove'

Trogirski gradonačelnik Ante Bilić na društvenim mrežama podijelio je rezultate revizije poslovanja Grada i Prometa.

'Nedavno se naš grad s nekolicinom drugih u okruženju našao na meti optužbi o astronomskim dugovanjima Prometu. Nakon što godinama uredno podmirujemo obveze te se u ponašamo kao pouzdan partner i dioničar, odjednom smo proglašeni neprijateljem dužnim 300.000 € zbog kojih je navodno dovedeno u pitanje funkcioniranje ove firme. Znali smo da ta cifra nema veze sa stvarnom situacijom jer se vrlo pedantno odnosimo prema financijama pa smo štiteći interese grada tražili dubinsku analizu i računovodstvene dokaze o tom dugu.

Zaključak je sljedeći - Trogir ne da nije dužan, nego je u pretplati 30.000 eura!

Nismo dopustili da nas bilo tko na blef tjera da plaćamo fantomske dugove i rješava probleme s kojima nemamo veze. Kao i puno puta do sada, razumno i odgovorno smo zaštitili interes grada', napisao je na Facebooku.


Vaša reakcija na temu