Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Brodosplit zbog bolesne djece odustaje od sudskog spora s Gradom Splitom!

Brodosplit zbog bolesne djece odustaje od sudskog spora s Gradom Splitom!

Rehabilitacijski centar će se otvoriti u prostoru tzv. škverske ambulante

Dijana Ančić, predsjednica udruge Anđeli, poručuje kako su predstavnici Brodosplita da su spremni bezuvjetno povući sudski spor te su neovisno o tome predložili jedan projekt koji bi bio na korist radnicima Brodosplita i Grada Splita. Naime, u upravnoj zgradi Brodosplita održan je drugi sastanak čiji je cilj bio pronaći miran način okončanja sudskog spora između Grada Splita i Brodosplita po pitanju zgrade tzv. škverske ambulante. 

- Samo mirnim načinom rješenja spora izbjegava se višegodišnje sudovanje i omogućava Udruzi Anđeli da u tom prostoru otvori dugo očekivani rehabilitacijski centar za djecu i mlade s najtežim oštećenjima. Upravo zbog tog humanog razloga predstavnici uprave Brodosplita izvijestili su predstavnike Grada da su spremni bezuvjetno povući sudski spor te su neovisno o tome predložili jedan projekt koji bi bio na korist radnicima Brodosplita i Grada Splita. Projekt bi u narednom razdoblju trebao biti predstavljen gradskim vijećnicima i javnosti zbog čega možemo kazati da je dosadašnji način komuniciranja putem suda zamijenio konstruktivni dijalog - kaže Ančić.

U ime Brodosplita su na sastanku bili Tomislav Čorak i Višnja Grubišić, Dijana Aničić i Tatjana Vukman iz Anđela, a delegaciju Grada Splita predstavljali su predsjednik Gradskog vijeća Igor Stanišić i gradski vijećnik Ante Zoričić, pročelnik za gospodarenje imovinom Ivan Leko te pročelnica pravne zaštite i djelatnica istog odjela Mirna Veža i Jadranka Vukorepa.

Vaša reakcija na temu