BRUTALNI NAPAD NA LOVRINCU Dvojica maskiranih napali šipkom vozača Prometa i oteli mu novac

BRUTALNI NAPAD NA LOVRINCU Dvojica maskiranih napali šipkom vozača Prometa i oteli mu novac

'Tražili su novac, vozač nije dao. Napali su ga i udarili šipkom nakon čega je izgubio svijest', kazao nam je direktor Prometa

Vozač Prometa završio je u splitskoj bolnici nakon što su ga sinoć iza 23 sata na Lovrincu napala dvojica maskiranih napadača. 

'U 23.20 u autobus gradskog prometa ušle su dvije mlađe maskirane osobe, izudarali su vozača i oteli mu novac', kažu u splitskoj policiji. 

- Ne sjećam se da smo imali ovako brutalan napad. Čovjek je izudaran dok je bio na svom radnom mjestu. Napravili su to da bi oteli novac. Strašno. Ne znam što više reći - šokiran je napadom direktor Prometa Tomislav Vojnović. 

Nakon ukazane pomoći, vozač je pušten na kućnu njegu. Pod šokom je. Dobio je nekoliko šavova na glavi i idućih tjedana će biti na bolovanju. 

- Ta dva mladića dovezla su se na Lovrinac. U autobusu je bila još jedna djevojka koja je izašla. Nije bila s njima, ona je kasnije i nazvala Hitnu. Kada je djevojka izašla, oni su došli do vozača. Jedan je povikao: 'Daj novac.' Vozač se pohrvao s jednim od mladića, ispali su van autobusa. U jednom trenutku drugi ga je udario s nekakvim tupim predmetom, palicom ili šipkom. Vozaču se zacrnjelo pred očima. Pokupili su torbu s novcem i pobjegli - kazao nam je Vojnović. 

Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare