Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Brzo će isteći rok za prijavu sudionika u projektu 'Zaželi sretniju starost 4'

Brzo će isteći rok za prijavu sudionika u projektu 'Zaželi sretniju starost 4'

Tekst poziva i potrebni obrasci nalaze se na stranicama Grada

Iskazi interesa za korištenje usluga potpore i podrške za osobe starije životne dobi i odrasle osobe s invaliditetom u sklopu projekta 'Zaželi sretniju starost 4' zaprimaju se do nadolazećeg četvrtka, 18. travnja 2024. u 14.00 sati.

Iskaz interesa možete dostaviti: elektronički, na mail: zazeli@split.hr, predajom na pisarnicu u prizemlju zgrade Gradske uprave, na adresi Obala kneza Branimira 17, 21000 Split, u omotnici s naznakom: 'Zaželi   sretniju starost 4' - sudionici ili poštom, preporučenom pošiljkom, na adresu: Grad Split, Upravni odjel za društvene djelatnosti, Obala kneza Branimira 17, 21000 Split, s naznakom: 'Zaželi sretniju starost 4' - sudionici. 

'Upućujemo sve zainteresirane da prethodno slanju iskaza interesa u tekstu Javnog poziva Grada Splita za iskaz interesa provjere zadovoljavaju li uvjete prihvatljivosti, odnosno pripadaju li najmanje jednoj od dvije ciljne skupine obuhvaćene projektom te sukladno tome pripreme svu potrebnu dokumentaciju potrebnu za prijavu', poručuju iz Banovine. 

Tekst Javnog poziva i pripadajući obrasci nalaze se na stranicama Grada Splita: 'Zaželi sretniju starost 4'.

Javni poziv za iskaz interesa za korištenje potpore i podrške osobama starije životne dobi i odraslim osobama s invaliditetom u sklopu projekta 'Zaželi sretniju starost 4' provodi se temeljem Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava. Razdoblje provedbe započinje s 27. veljače 2024. godine te traje 36 mjeseci. Razdoblje pružanja usluga pripadnicima ciljnih skupina je 33 mjeseca. Ukupna vrijednost projekta je 1.485.000,00 EUR, a projekt je financiran iz Europskog socijalnog fonda plus u financijskom razdoblju 2021.-2027.

Vaša reakcija na temu