Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay Članovi mlađih kategorija NK Junak iz Sinja imaju besplatne instrukcije

Članovi mlađih kategorija NK Junak iz Sinja imaju besplatne instrukcije

Održavat će se putem online platforme

NK Junak Sinj najavio je početak suradnje s vodećom hrvatskom platformom za online instrukcije - eMatematika.hr. Kroz ovu suradnju, svim članovima mlađih kategorija NK Junak bit će omogućene besplatne online instrukcije iz različitih školskih predmeta. Ovaj projekt je rezultat dugotrajne ideje i vizije Kluba, s ciljem pružanja potpore mladim sportašima u svladavanju školskih obaveza, uz puno razumijevanje njihovih sportskih i privatnih obaveza.

Škola nogometa NK Junak, jedna od najprestižnijih u Dalmaciji, prepoznala je potrebu djece za dodatnom edukacijskom podrškom. Iako su djeca već ranije imala mogućnost instrukcija uživo iz matematike i fizike u Plavom Salonu nakon treninga, uz podršku potpredsjednika Kluba, interes je stalno rastao. Kako bi se izašlo u susret svim mladim Junacima, Klub je odlučio pružiti dugoročno rješenje kroz ovu vrijednu suradnju.

Platforma eMatematika, koja djeluje više od 4 godine, nudi online instrukcije iz širokog spektra predmeta, uključujući matematiku, fiziku, kemiju, hrvatski i engleski jezik. Do sada su uspješno odradili gotovo 30.000 sati instrukcija, uz 2000 zadovoljnih klijenata i mrežu od oko 150 dostupnih instruktora. Projekt besplatnih instrukcija za NK Junak Sinj financiran je sponzorskim sredstvima, a realizacija je moguća zahvaljujući Milanu Buljanu, koji je osigurao financijsku podršku. Gradonačelnik Sinja, Miro Bulj, i predsjednik Kluba Frane Boko, također su dali potporu projektu.

Instrukcije će se održavati putem online platforme, čime će se omogućiti maksimalna fleksibilnost i ušteda vremena, bez potrebe za putovanjem do instruktora. Ovo je posebno važno za mlade sportaše koji se svakodnevno suočavaju s brojnim obavezama između škole i treninga, a često zbog natjecanja propuštaju nastavu.

Robert Pavlik, osnivač eMatematike, istaknuo je kako je ovo jedinstvena prilika koja pruža sportašima NK Junak značajnu podršku:.

'Sretni smo što možemo pomoći mladim nogometašima NK Junak. Ovaj projekt omogućuje sportašima da uz kvalitetne treninge nastave i s uspješnim obrazovanjem. Besplatne instrukcije iz raznih predmeta omogućit će djeci i roditeljima mir, jer će imati stručnu podršku kad god im zatreba', rekao je.

Način prijave i detalji o održavanju online instrukcija bit će uskoro dostupni roditeljima i djeci iz Škole nogometa NK Junak. 

Vaša reakcija na temu