Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Dalibor Ninčević: U planu realizacija niza kapitalnih prometnih projekata koji će omogućiti bržu i sigurniju protočnost vozila kroz Solin

Dalibor Ninčević: U planu realizacija niza kapitalnih prometnih projekata koji će omogućiti bržu i sigurniju protočnost vozila kroz Solin

'Uvođenjem novih rješenja u prometnu infrastrukturu, nastavljamo raditi na podizanju kvalitete života u našem gradu'

Dalibor Ninčević, gradonačelnik Solina, objavio je na Facebooku kako je u planu realizacija niza kapitalnih prometnih projekata koji će omogućiti bržu i sigurniju protočnost vozila kroz Solin.

'Osim ulaganja u gradske prometnice, u planu je realizacija niza kapitalnih prometnih projekata koji će omogućiti bržu i sigurniju protočnost vozila kroz Solin.

Uvođenjem novih rješenja u prometnu infrastrukturu, nastavljamo raditi na podizanju kvalitete života u našem gradu.

Cijeli program možete preuzeti u PDF obliku koji je dostupan na poveznici', napisao je Ninčević.

[PROMETNA INFRASTRUKTURA] Osim ulaganja u gradske prometnice, u planu je realizacija niza kapitalnih prometnih...

Posted by Dalibor Ninčević on Saturday, 8 May 2021
Vaša reakcija na temu