Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO 'Kad udari južina' u Supetru i Drnišu

VIDEO 'Kad udari južina' u Supetru i Drnišu

Predstava je stekla popularnost kod publike

Emotivnu komediju 'Kad udari južina' u izvedbi Petre Kraljev i Jagode Kumrić pogledajte 27. travnja u 20 sati u Kinu Supetar na Braču i 28. travnja u 19:30 sati u dvorani 'Ivan Meštrović' u Drnišu.

Bit će ovo posljednja prilika u ovoj jesensko-zimskoj sezoni za pogledati popularnu komediju i nasmijati se uz Petru i Jagodu.

Topla i životna priča o cjeloživotnom prijateljstvu Mimi i Gite dokazala je talent i popularnost Jagode Kumrić i Petre Kraljev, poznatih TV lica iz serije Kumovi, te otkrila njihovu veliku ljubav prema kazališnim daskama.

Od premijerne izvedbe i prvih reakcija splitske publike bilo je jasno kako se radi o kazališnom hitu a nepregledan niz rasprodanih dvorana diljem Hrvatske i iskreno oduševljenje publike potvrdili su kako komedija 'Kad udari južina' itekako zasluženo uživa stečenu popularnost.

'Kroz dugogodišnji rad na kazališnoj sceni u Splitu sa sigurnošću mogu reći kako se rezultati koje je komedija Kad udari južina zasluženo postigla ni na jedan način ne mogu objasniti osim činjenicom da ju je publika zavoljela na prvo gledanje. Štoviše samo u Splitu oborila je sve rekorde gledanosti s 11 rasprodanih izvedbi. I na svakoj od tih izvedbi u publici se našlo posjetitelja s Brača. Baš zato se svi veselimo da sad konačno dolazimo mi k njima u Supetar te pozivamo sve Bračanke i Bračane da se nasmiju s nama 27.4. u Kinu Supetar', rekao je Damir Bubalo iz Teatra uz more.


'Na ovom nevjerojatnom putu kojim nas se komedija 'Kad udari južina' povela zadnjih mjeseci iduća postaja nakon Brača je Drniš. Izuzetno se radujemo baš ovoj izvedbi jer upravo iz tog kraja dobili smo toliko upita a tako rijetko imamo priliku uživo susresti se s tamošnjom publikom. Pozivamo sve one koji uživaju u kazališnim komedijama da dođu nasmijat se s nama u nedjelju 28.4. u 19.30 sati u dvoranu 'Ivan Meštrović'. Znam da Vas nećemo razočarati!', kaže Petra Kraljev.

Priča komedije 'Kad udari južina' prati jedno prekrasno dugogodišnje prijateljstvo koje nailazi na izazove kada nenadano isplivaju neke neizrečene istine. Autorski je prvijenac upravo Petre Kraljev uz stručno vodstvo i suradnju s poznatim autorom Igorom Weidlichom, dok režiju potpisuje Nevena Vukes.

Postoji li istinsko žensko prijateljstvo? 

Odgovore pronađite u ovoj komediji 27. travnja u 20 sati u Kinu Supetar na Braču i 28. travnja u 19.30 sati u dvorani 'Ivan Meštrović' u Drnišu.

Ulaznice:

Online na www.teataruzmore.comwww.entrio.hr

Info i rezervacije: 091 795 7260

Supetar - blagajna Kina Supetar svaki dan od 10 h do 13 h, na dan izvedbe 27. 4. od 19 sati

Drniš - Caffe Bar Woodstock, Ulica kardinala Alojzija Stepinca 15, Drniš

Blagajna dvorane 'Ivan Meštrović' 28. 4. od 18.30 sati

Vaša reakcija na temu