Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Deša Pro: Pridonosimo otvaranju radnih mjesta na temeljima eko-socijalne ekonomije
Kupujmo hrvatsko Piše: Dalmatinski portal

Deša Pro: Pridonosimo otvaranju radnih mjesta na temeljima eko-socijalne ekonomije

U našoj ponudi, među mnogim autohtonim lokalnim proizvodima, naći ćete tradicionalne delicije dubrovačkog kraja

Društveno poduzeće Deša Pro d.o.o. osnovano je 2012. godine od strane udruge DEŠA - Dubrovnik. Svi njihovi proizvodi rezultat su organiziranih stručnih radionica, a s ciljem poticanja i promidžbe društvenog poduzetništva. Kroz svoju djelatnost tvrtka pridonosi otvaranju novih radnih mjesta na temeljima eko-socijalne ekonomije, posebice za socijalno isključene kategorije, koristeći lokalne resurse na principima održivog razvoja. 

- U našoj ponudi, među mnogim autohtonim lokalnim proizvodima, naći ćete tradicionalne delicije dubrovačkog kraja: džem od dubrovačke ljute naranče, arancine i bruštulane mjendule, kao i kreativne i tradicionalne rukotvorine bilo da su tkane, vezene, slikane ili pletene, te nose identitet Grada, i našeg mediteranskog podneblja - poručili su iz poduzeća koje će se predstaviti na splitskoj Rivi 26. svibnja u sklopu akcije 'Kupujmo hrvatsko'.

Vaša reakcija na temu