Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
DO KAD ĆE STAJATI? Na Ježincu se potopio brod, Lučka kapetanija tek naložila vađenje

DO KAD ĆE STAJATI? Na Ježincu se potopio brod, Lučka kapetanija tek naložila vađenje

Vlasnik je preminuo

Na Ježincu se prije nekoliko dana, vjerojatno zbog nevremena, potopio mali brod. Kaić stoji tako potopljen, bez obzira na potencijalno onečišćenje mora zbog ulja. 

Zabrinuti Splićani se pitaju zašto Lučka kapetanija ne reagira. Oni pak tvrde da su napravili što su trebali.

- Temeljem dojave o potopljenoj brodici u uvali Ježinac obavljen je inspekcijski pregled, kojim je utvrđeno da se radi o brodici koja je brisana po službenoj dužnosti i čiji je vlasnik preminuo.

Slijedom utvrđenog ovlašteni službenici Lučke kapetanije Split su 08. ožujka na temelju saznanja o pravnom sljedniku izrekli usmeno rješenje, kojim se nalaže vađenje potopljene brodice, a što se on obvezao učiniti - obrazložili su u Ministarstvu mora, prometa i infrastrukture.

Vaša reakcija na temu