Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Do sutra odgođeno suđenje Ivi Baldasaru, kao svjedokinja pozvana pročelnica za komunalu

Do sutra odgođeno suđenje Ivi Baldasaru, kao svjedokinja pozvana pročelnica za komunalu

Bivši splitski gradonačelnik propustit će sutrašnje ročište

Danas je trebalo biti nastavljeno suđenje bivšem splitskom gradonačelniku Ivi Baldasaru kojeg USKOK tereti za zlouporabu položaja i pogodovanje splitskim poduzetnicima, no kako nisu došli pozvani svjedoci, zaposlenici gradske uprave, rasprava je odgođena do sutra. Planirano je da se među ostalima kao svjedokinja ispita i aktualna pročelnica za komunalu Leona Grgić.

Predrag Jelavić, branitelj Ive Baldasara, najavio je kako on sutra neće biti na raspravi pa smo ga pitali gdje će.

'Putujem. Oduvijek sam volio putovati. Zbog aktualne situacije otpao mi je put u Vladivostok i na Bliski Istok. Vratit ću se u Afriku. Već sam posjetio Zimbabve i Malavi, kao i veliki rezervat Kruger u Južnoafričkoj Republici', kazao nam je Baldasar.

Vaša reakcija na temu