Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Đogaš o Hajduku: Moglo je biti drukčije...

Đogaš o Hajduku: Moglo je biti drukčije...

Gradski vijećnik ima svoje viđenje kluba

Zoran Đogaš, gradski vijećnik i bivši kandidat za gradonačelnika Splita na HDZ-ovoj listi, komentirao je istup Nikole Kalinića.

'Moj Hajduk

Prije 3-4 godine, ničim izazvan osim jakog unutarnjeg poriva iz dubine duše, napravio sam prezentaciju o Hajduku koju sam prikazao u par užih krugova od ukupno 50-ak ljudi.

U njoj je bila tek analiza običnog navijača, mada priznajem, pomalo i znanstvena (jer valjda više ne znam drukčije), koja je obuhvaćala prošlost, sadašnjost i viziju budućnosti mog kluba s kojim živim već preko 50 godina.

Neki su tada mislili da imam kakve veće ambicije u klubu, ali to mi nije bilo ni na kraj pameti. Samo nisam više mogao kupiti sve u sebi i šutjeti.

Onda sam prije 2 godine opet pogledao prezentaciju jer sam tad stvari morao sagledati iz druge perspektive s puno više odgovornosti.

Sad sam je opet povirio potaknut zadnjim zbivanjima, zahvaljujući Perišiću i Nikoli Kaliniću.

Za divno čudo, ona je potpuno svježa i aktualna i ništa u njoj bitno ne bih dirao, samo promijenio par brojeva jer godine idu.

Odgovorno tvrdim, a oni koji me znaju potvrdit će, da je prije dvije godine bilo drukčije u Gradu, sad bi bilo potpuno drukčije u Hajduku. Moralo bi bit.

Pametnomu dosta!', napisao je.

Inače, Đogaš je čest posjetitelj Hajdukovih utakmica.


Vaša reakcija na temu