Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
DOGRADONAČELNIK IVOŠEVIĆ 'Grad Split pozvao je građevinsku inspekciju zbog teške mehanizacije na Benama'

DOGRADONAČELNIK IVOŠEVIĆ 'Grad Split pozvao je građevinsku inspekciju zbog teške mehanizacije na Benama'

'Za sada ni pisma, ni razglednice'

Splitski dogradonačelnik Bojan Ivošević objavio je kako je Grad Split u dva navrata zvao danas građevinsku inspekciju zbog kopanja rupe za novu septičku jamu na Benama, i to zbog korištenja teške mehanizacije, što je protivno propisanom uvjetu iz dopuštenja Županije splitsko-dalmatinske za radove u zaštićenom području Marjana.

'S obzirom na to da unatoč dva poziva Grada Splita centrali Građevinske inspekcije (11.03 i 12.35 h) i obećanju da će nas netko uskoro kontaktirati, ni tri sata kasnije nema ni pisma ni razglednice, preostaje nam još samo javno p(r)ozvati Građevinsku inspekciju da hitno izađe na Bene i utvrdi da koncesionar suprotno dopuštenju Upravnog odjela za zaštitu okoliša, komunalne poslove, infrastrukturu i investicije Splitsko-dalmatinske županije izvodi radove s teškom mehanizacijom unatoč obvezi da to napravi ručnim alatima kako bi se oštećenje prirode svelo na najmanju moguću mjeru.

Ako ih ni ovo ne pokrene, idući korak bit će lažna anonimna prijava da gradonačelnik Puljak izvodi navedene radove. Vjerujem da će tada sigurno promptno reagirati i izaći na teren', napisao je Ivošević.


Vaša reakcija na temu