Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Predao se muškarac koji je zaprijetio s tri plinske boce i ručnom bombom, pogledajte video snimku!

Predao se muškarac koji je zaprijetio s tri plinske boce i ručnom bombom, pogledajte video snimku!

Sinjanin se zatvorio u kuću kada je policija došla s njim popričati zbog razbijanja vrata bratove obitelji

17.20 - Do cijele drame došlo je nakon što je policija oko podneva došla porazgovarati sa 72-godišnjakom zbog prijave žene koja je rano jutros zvala policiju i kazala im da razbija vrata. Radi se o obitelji njegovog brata s kojim se spori oko imovinsko-pravnih odnosa.

15.57 - Policijskim službenicima se 72-godišnjak predao, te nije bilo potrebe za nasilnim ulaskom u stan. U ovom trenutku isti se nalazi u policijskoj postaji, te je u tijeku kriminalističko istraživanje, poručili su iz policije.


Čovjeka su posjeli u vozilo te su ga odveli. Pripadnici specijalne policije su napustili mjesto blokade, a njihove kolege su ušle u kuću kako bi pregledali ima li unutra eksplozivnih stvari...



15.28 - Kako doznajemo, 72-godišnjak je zaprijetio kazavši da ima tri plinske boce i ručnu bombu.



15.11Policija je blokirala sve pristupne puteve, samoj kući u kojoj je 72-godišnjak zatvoren je nemoguće priči. Tu su specijalci, temeljna policija, vatrogasci i hitna pomoć.

Svi se nadaju da će se ova situacija što skorije riješiti bez većih problema.

RANIJE OBJAVLJENO:

Stariji muškarac zatvorio se u kuću u Sinju i prijeti da će izazvati eksploziju.

- Danas nakon zaprimljene dojave o oštećenju vrata na kući u Sinju u ulici Stjepana Radića, dolaskom policijskih službenika vezano uz događaj, oko 12 sati muškarac se zatvorio u kuću, ne dopušta ulazak policijskih službenika i prijeti da će izazvati eksploziju - poručili su iz policije.

Prema informacijama s kojima raspolaže policija 72-godišnjak je sam je u kući. Policijski službenici su osigurali mjesto događaja i pozvan je pregovarač koji će ga nastojati privoljeti da se preda.

Budući da se kuća nalazi u blizini Osnovne škole Marka Marulića, policija je obavijestila ravnatelja da iz sigurnostih razloga treba isprazniti zgradu. Učenici su otišli kućama, a nastava u poslijepodnevnoj smjeni se neće održati.

Vaša reakcija na temu