Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
DRUŠTVO MARJAN: Caffe bar na bazenu Jadran od 2017. ima rješenje za uklanjanje

DRUŠTVO MARJAN: Caffe bar na bazenu Jadran od 2017. ima rješenje za uklanjanje

Razvila se priča nakon Prkićeve objave

Caffe bar na bazenu Jadran od 2017. ima rješenje za uklanjanje.
Zašto rješenje nije izvršeno?. Pitanje je to za Građevinsku inspekciju Državnog inspektorata koje upućuju iz Društva Marjan.

Priča oko kupališta uz Jadranog bazen na Zvončacu ponovno se 'zakotrljala' nakon što je splitsko-dalmatinski županijski vijećnik Direkta Jakov Prkić jutros prije 8 sati pokuša ući na plažu. No, dočekala ga je sajla s napisom da se kupalište otvara tek u 8.

Dogradonačelnik Bojan Ivošević mu je odgovorio da je Grad Split jedina institucija koja je pokušala postupati, a najmanje ovlasti ima, odnosno da su redari više puta izlazili na teren, bez rezultata.

Vaša reakcija na temu