Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
DRUŠTVO MARJAN: Nadamo se da će gradonačelnik osloboditi raspored 16. prosinca i konačno se pojaviti na Općinskom sudu

DRUŠTVO MARJAN: Nadamo se da će gradonačelnik osloboditi raspored 16. prosinca i konačno se pojaviti na Općinskom sudu

Andro Krstulović Opara tuži zbog objave na Facebooku

'Nadamo se da će gradonačelnik Andro Krstulović Opara osloboditi raspored 16.12.2020. u 12.30 sati i konačno se pojaviti na Općinskom sudu.

Žarko iščekujemo njegov dolazak kako bi ga konačno mogli priupitati nekoliko pitanja o građevinskim područjima unutar granica Park šume Marjan, a posebno o onima na Prvoj vodi', poručili su to putem Facebooka iz Društva Marjan.

Naime, gradonačelnik se ni danas se nije pojavio na ročištu u postupku koji je pokrenuo protiv Društva Marjan, a 'zbog iznošenja zlonamjernih i neistinitih uvreda na Facebook stranicama čime mu je povrijeđeno pravo osobnosti i narušena ugled i čast'. 

Riječ je o objavi u svezi glasovanja o GUP-u, još dok je sadašnji gradonačelnik bio gradskim vijećnikom.

Poteštat traži 25 tisuća kuna.

Vaša reakcija na temu