Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović ENTER KONFERENCIJA: 'Splitsko-dalmatinska županija preteča u radu s izvrsnim učenicima'

ENTER KONFERENCIJA: 'Splitsko-dalmatinska županija preteča u radu s izvrsnim učenicima'

Traje dva dana

Započela je dvodnevna Enter konferencija Splitsko-dalmatinske županije, čiji je cilj razmjena znanja, vještina i primjera dobre prakse u području odgoja i obrazovanja. Župan Blaženko Boban je istaknuo kako je izvrsnost sredstvo kojim se dolazi do cilja, a to je boljitak građana na području Splitsko-dalmatinske županije. 

- To je ono što nas veseli i ono zbog čega smo sretni. Sretni smo i zato što su mladi ljudi uzeli veliki dio u realizaciji svih projekata na području Splitsko-dalmatinske županije - rekao je Boban. 

Ravnateljica Uprave za odgoj i obrazovanje u Ministarstvu znanosti i obrazovanja Vesna Šerepac posebno je apostrofirala rezultate rada Splitsko-dalmatinske županije s izvrsnim učenicima. 

- SDŽ je preteča u radu kroz svoj Centar izvrsnosti. Ova sinergija, koja je spoj učenika i učitelja, ali i mreže centara, pokazuje i svim ostalim županijama kako to radi Splitsko-dalmatinska županija i može biti motiv svim ostalim županijama u Republici Hrvatskoj - rekla je Šerepac.

Pročelnik Upravnog odjela za prosvjetu, kulturu, tehničku kulturu i sport Tomislav Đonlić također je naglasio važnost povezivanja. 

- Nastojimo prezentirati i povezati sve one povezane industrije vezane uz obrazovni sustav da prezentiraju svoja iskustva i postignuća u radu i da se u sinergiji i povezivanju te razmjeni iskustava dobre prakse povežu i u budućim projektima - zaključio je Đonlić.


Vaša reakcija na temu