Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović FOTO/VIDEO Suđenje Zavadlavu kasnilo dva sata, u zadarskom zatvoru se ispričali tehničkim problemima

FOTO/VIDEO Suđenje Zavadlavu kasnilo dva sata, u zadarskom zatvoru se ispričali tehničkim problemima

Zaboravili na raspravu?

S više od dva sata zakašnjenja danas je započelo suđenje Filipu Zavadlavu za trostruko teško ubojstvo u splitskom Varošu. U zadarskom zatvoru opravdali su se tehničkim problemima, čini se da su zaboravili da je danas suđenje Zavadlavu u Splitu. 

Od dva pozvana svjedoka na suđenje je pristupio tek jedan. Radi se o bliskom prijatelju ubijenog Marina Ožića Paića. Zavadlav ga je zvao kako bi posvjedočio o napadu na njega na Matejuški, međutim, svjedok o tome ništa nije znao. Tvrdi da mu Ožić Paić uopće nije spominjao Filipa i njegovu obitelj. Nije vidio nikakav sukob. 

Zavadlav je pitao svjedoka je li se Ožić Paić bavio preprodajom narkotika. 

Svjedok je rekao da o tome ne zna ništa. 

Pitao ga je potom je li prijavljivan radi droge. 

'Mislim da je imao neke probleme s tim, ali ja mu nisam ni otac, ni majka', kazao je svjedok. 

'One večeri kada ste me napali…', počeo je Zavadlav. 

'Svjedok nije to rekao', reagirala je sutkinja Višnja Strinić

'Svjedok laže, bio je prisutan kod jednog napada, a ima saznanja i o drugim napadima Ožić Paića na mene. Kontradiktoran je, to je indikator da laže u cijelosti. Prvo nije znao da je Paić imao problema s drogom, a onda se sjetio da je prijavljen', prigovorio je Zavadlav na iskaz svjedoka. 

Suđenje se nastavlja idući tjedan.

Vaša reakcija na temu